O nama

Dobrodošli na stranice Agencije za nekretnine «Metropola d.o.o.» iz Zagreba!

Od svog osnutka 2000.godine, Metropola d.o.o.  se specijalizirano bavi najmom nekretnina i u tom periodu, dužem od jedne dekade, postala je renomirano ime iza kojeg stoji bogata ponuda visokokvalitetnih stambenih i komercijalnih nekretnina na ekskluzivnim gradskim područjima.

Pružamo kompletnu uslugu koja uključuje procjenu tržišne vrijednosti nekretnine, fotografiranje, oglašavanje i promociju nekretnine, provjeru vlasništva, posredničke pregovore, izradu ugovora i protokola o primopredaji u višejezičnim verzijama, pravno i porezno savjetovanje, ali smo, po potrebi, i kompletan informativni servis za naše strane klijente.

U dogovoru s klijentima, možemo organizirati njihov doček na aerodromu, prijevoz do hotela ili apartmana za kratkoročni najam, selidbu, te usluge održavanja i čišćenja.
Vlasnicima nekretnina možemo dodatno pružiti uslugu upravljanja imovinom, odnosno «property management-a» ukoliko ne žive u Zagrebu, a žele imati kontrolu nad nekretninom koju iznajmljuju/daju u zakup.

Naši odnosi s klijentima su proaktivni i zasnovani na odnosu korektnosti. U poslovanju nastojimo primjenjivati najviše standarde kvalitete, a reputacija beskompromisne profesionalnosti u svemu što radimo, stjecana je u kontinuitetu, iz dana u dan, pružajući usluge našim klijentima i sječući njihovo povjerenje.

Naša stručnost, strast prema nekretninama i način poslovanja s klijentima, razlozi su što s velikim brojem naših klijenata, posebno iz stranih diplomatskih misija, imamo dugogodišnju vjernu suradnju, uz daljnje preporuke.

Naše trgovačko društvo licenirani je posrednik registriran u Registru posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pod brojem licence 298/2009.

Radujemo se što ćemo biti u mogućnosti opravdati darovano nam povjerenje !

Vaš Metropola team


"METROPOLA" d.o.o.
za trgovinu i usluge
Agencija za nekretnine
HR- 10 000 Zagreb, Podvršje 13 (Jordanovac)

OIB 40295081531
MBS 080353501 /  Trgovački sud u Zagrebu, reg. ul. 1-21143
Temelji kapital: HRK 21.700.00 uplaćen u cijelosti
Dominka Bilić, direktor - zastupa pojedinačno i samostalno
Andrea Bilić - direktor - zastupa pojedinačno i samostalno
IBAN: HR4023600001101287307, Zagrebačka banka d.d.